Alt om K-beauty

Alt om K-beauty

Alt du trenger å vite om 8-trinns hudpleieregimet

I tillegg til å være kjent for sin fantastiske K-pop-musikk, er Korea også en pioner for den berømte K-beauty hudpleierutinen for oh-så feilfri hud. Men hva innebærer egentlig dette skjønnhetsregimet? Jeg tar deg gjennom det steg-for-steg, og når du er ferdig med å lese, kan du gå i bakken og være på vei mot en feilfri, glødende hud også!

Trinn 1: Oljerens
Din reise til feilfri hud begynner med K-beauty essential - dobbelrens. Start med en oljerens som fjerner sminke og urenheter.

Et oljebasert rensemiddel som Lava Arts Perfect Cleansing Oil er formulert med glyserin. En anti-aldringsingrediens tilbyr skånsom peeling og dyp og grundig porerens uten å fjerne huden din for dens naturlige fuktighet.

Trinn 2: Skumrens
Når huden din er fri for sminke og skitt, må du rense ansiktet igjen med en skumrens. Velg lette som vår Perfect Foam Cleanser som vil eksfoliere og hydrere huden din, kvitte seg med døde hudceller slik at huden din blir forynget og smidig - klar for tredje trinn.

Trinn 3: Toner
Å påføre toner er avgjørende fordi riktig toner som Perfekt ansiktstoner vil bidra til å balansere hudens pH-nivåer, øker celleregenereringen og minimerer fine linjer for en mykere og mer smidig hud.

Trinn 4: Essens
Dette trinnet er bokstavelig talt viktig i hudpleierutinen din. Hovedmålet med vår Perfect Hydrating Boost Essence er å hydrere huden din og hjelpe den til å absorbere de andre produktene i hudpleierutinen din bedre. Ikke bare vil påføring av essens gjøre de aktive ingrediensene i hudpleierutinen så mye mer effektive, den gir også massevis av fuktighet dypt inne i huden, og gjenoppretter den naturlige fuktighetsbalansen.

Trinn 5: Serum
Serum er konsentrerte formler med kraftige ingredienser for å hjelpe mot spesifikke hudproblemer. Velg serum som vårt Perfect Hydration Boost Serum med mange antioksidanter og vitaminer for å bidra til å bekjempe mørke flekker, fine linjer og rynker mens huden din næres med fuktighet .

Trinn 6: Sheet mask
En K-beauty favoritt, sheet masks er en klut mettet med hudelskende ingredienser som er perfekt for alle hudtyper. Alle kan dra nytte av arkmasker da de leverer dypt hydrerende og antialdringsbehandling.

Trinn 7: Øyekrem
Huden rundt øynene våre er ikke bare tynne, men sensitive, noe som gjør at den lett tørker. Å bruke en øyekrem vil ikke bare lysne opp under øynene, det vil også hydrere områdene rundt det, redusere tretthet og forhindre øyeposer.

Trinn 8: Fuktighetskrem
En fuktighetskrem er det siste trinnet for å forsegle alle de hudelskende ingrediensene i trinnene du har brukt ovenfor. Vi anbefaler vår Perfect Light Facial Cream som er basert på hyaluronsyre for å holde huden smidig og hydrert.

Der har du det! Du er nå offisielt en K-beauty-kjenner.

Vi sees i neste blogg, og husk, egenpleie er hudpleie.

Forbli vakker,
Lava Art Team

You have successfully subscribed!
This email has been registered